Oferujemy tanie okna na terenie Śląska, Bytom, Tarnowskie Góry. PRODECO.

rolety bytom	
rolety śląsk rolety tarnowskie góry

Om oss

Vi vet inte allt om fönstren, eftersom det är svårt att veta allt. Hellre säger vi att vi vet en hel del om fönster och dem vi säljer vet vi nästan allt om. Vår flerårs erfarenhet inom fönsterbranchen tillät oss att anpassa vårt produktsortiment för att möta förväntningar av de flesta kunder - både små, enskilda investerare, liksom de större - distributörer eller utvecklare. Därför i vårt erbjudande hittar Ni inte alla tillgängliga fönstersystem av vilka de flesta fortfarande inte åtnjuter popularitet.

 

Företaget PRODECO erbjuder bara beprövade lösningar för PVC samt aluminium och träfönster - helt beroende av dina preferenser. Naturligtvis är valet av systemet en sak men valet av producenten är något helt annat. Företaget PRODECO samarbetar endast med beprövade polska leverantörer vars högt anseende på den europeiska marknaden är känd och uppskattad för år. Förutom fönster och dörrar i vårt erbjudande hittar du också ett brett utbud av fönster tillägg - fönsterbrädor, fönsterbleck, yttre persienner, samt industri- och garageportar.

 

Vi inbjuder Dig att bekanta Dig med vårt erbjudande.

 

Varför PRODECO?

Vår affärside som företag är i första hand en pålitlig och effektiv service till Er som våra Kunder.

 

Vi säljer fönster, dörrar och garageportar. Det stämmer. Men inte bara. Vår huvud idé i PRODECO som guidade oss från början av grundandet av företaget är först och främst att garantera Er komfort under köpet av PVC, trä eller aluminium fönster. Detta är inte en lätt sak – inte alls samma som att köpa bullar i ett bageri. Valet är komplicerat och kräver expertis och tankar. Det är först och främst valet för flera decennier.

 

Korrekt utvalda fönster och dörrar är av största vikt för ditt välmående, eftersom som en integrerad del av livsutrymme dem påverkar dramatiskt utformningen av inomhusklimatet.

 

Vi vill att detta ska vara en bra interiör.

 

Inom PRODECO kommer vi att göra vårt bästa och hjälper Er bestämma, vi skingrar Era tvivel och ger råd om sådant behövs. Vi behandlar alla förfrågningar, snabbt realiserar Era beställningar och levererar dem direkt till Era hus.

 

För Er komfort tillhandahåller vi professionell betjäning i Ert modersmål!

© PRODECO 2015