© PRODECO 2015

Oferujemy tanie okna na terenie Śląska, Bytom, Tarnowskie Góry. PRODECO.

rolety bytom	
rolety śląsk rolety tarnowskie góry

Träfönster och dörrar - SAREK

Träfönster SAREK

 

 Träfönster är de mest krävande kunders val. Vi vet detta. Det är därför våra energieffektiva träfönster är konstruerade och tillverkade för att ge Dig det bästa då det gäller funktionaliteten och användbarheten i årtionden.

 

Våra träfönster SAREK är unika. Vi tvekar inte påstå att vi säljer Polens högstkvalite träfönster, inte nödvändigtvis billiga men vi tar ansvar för det vi säger. De är en estetisk kombination av naturliga material med innovativa konstruktionslösningar, som ger hög termisk och akustisk isolering. Erfarenheter samlade under senaste 40 åren låter oss nämna våra träfönster perfekta.

 

Noggrant urval som börjar redan i nordöstra Polens skogar där träden växer långsammare än i andra delar av landet bidrar till att virket har en bättre kvalitet. Det är vår ”polsk furu” som vi är stolta över. I våra fönster använder vi ALLTID fingerskarvad material, mest kärnvirke och uttnytjar ALDRIG massivt trä. Vi sågar bort alla kvistar, knaggar och sämre material i virket, sedan skarvas och skiktlimmas träet till hela längder. Speciell torkning i kombination med en unik tillverkningsteknik som innebär limmning av tre eller även fyra lager av ringalternerande träfibrerna garanterar att det under ditt tak kommer träfönster som fyller mest utsökta krav. Tekniken förhindrar att virket skal vridas och garanterar att det håller formen under flera decennier.

 

Våra träfönster hittar Ni i en rad olika karmdjup: 78, 80, 92 och 115 mm med 2 eller 3-glas paket, utan eller med aluminium beklädnad. Som standard är våra träfönster inåtgående, men vi har också utåtgående fönster modell SAREK ALU+ med aluminium beklädnad. Att låta våra fönster fungera perfekt använder vi bara beprövade beslagmekanismer SIEGENIA. Bara i våra fönster får ni 4 tätnigslister mellan karmen och bågen.

 

Alla fönster målas 4 gånger med TEKNOS lack. Detta säkerställer den lika vackra utseende i många år framöver.

 

SAREK serie är de energieffektiva fönster där naturliga skönheten kombinerats med modern design.

 

Förutom furu (Pinus sylvestris), kan Ni välja mellan tre andra arter av träd som lämpar sig ännu bättre för fönstertillverkning än furu: ek (Quercus robur), europeisk lärk (Larix decidua) och meranti.

För våra kunder

Transport

Kontakta oss

Bilder

Erbjudande

Om oss

Lärkvirke

Av lärkvirke utfördes pallar som slogs ner i havets botten. Det används också för att bygga underjordiska konstruktioner och kyrkor som bevarade sig i över 800 år. Numera producerar man fönster av detta tåliga, hårda och vackra träd.

 

De största fördelarna med lärk fönstren är ett unikt motstånd mot växlande väder förhållanden, hårdhet och brandmotstånd. Lärk är mycket motståndskraftig mot röta - det är enda träd som inte ruttnar i havsvatten - och har en hög hållfasthetsklass.

 

Lärkens hårdheten är jämförbar med ekens, och dess brandmotstånd är två gånger högre än tallens. Det som gör lärk så unikt är ett omnämnande vacker lärkträ mönster och ett brett skiftandet av färgnyanser. Användningen av lärk i våra träfönster ger resultat som uppfyller de förväntningar som även de mest krävande kunderna sätter på träfönster

Meranti

Exotisk träart av med ursprung i Indonesien, Malaysia och Filippinerna. Meranti är en av de exotiska arter som oftast används av träslöjds tillverkarna. Den finns i flera varianter, varav den mest populära är de vita och röda sorter. Meranti trä tätheten beror mycket på art och kan variera från 300 kg/m3 till 800 kg/m3. Det är att ta reda på vad som är densiteten av träet, eftersom den påverkar dess prestanda. Vi använder alltid träet med densiteten över 500 kg/m3.

 

Generellt har träet en hög motståndskraft mot fukt, och därför låg sannolikhet för sprickor. Den är hållbar och robust. Karakteriserar sig med mycket goda värme och akustisk isolering egenskaper. Den har en mycket vacker trämönster som ser mycket imponerande när målades med transparenta färger. Analys av grundläggande fysikaliska-mekaniska parametrar indikerar att meranti trä har en större motståndskraft mot vittring än furu.

 

Meranti fönster kommer att glädja alla som söker den exotiska skönheten i kombination med hög kvalitet och hållbarhet av produkterna.

Ekvirke

Ek är en perenn synonym av hållbarhet, beständighet, hållfasthet. Den äldsta bosättningen i Polen - Biskupin - byggdes av ekvirke och har bevarat sig tills idag. Dessutom kan vi njuta av sevärdheterna i Venedig idag, eftersom den byggdes på ekpallar. Det lönar sig ta i beaktan ek fönstren, eftersom de nu skiljer sig bara lite i priset jämfört med tallfönster.

 

Du bör inte ha några problem som väljer ek fönster. Denna ädelträ är uppskattad på grund av sin skönhet och vad är mer - har utmärkt hållbarhet och styrka. Tack vare den moderna behandlingsprocessen, är dess hårdhet inte längre ett hinder i produktionen av intressanta stilistkonstruktionsfönster. För närvarande kan ek fönster pryda klassiska interiörer, liksom mer moderna och extravaganta interiörer.