Oferujemy tanie okna na terenie Śląska, Bytom, Tarnowskie Góry. PRODECO.

rolety bytom	
rolety śląsk rolety tarnowskie góry

Varför välja träfönster?

Om Ni bekantar Er med vårt erbjudande förmodligen är Ni på samma sätt entusiastiska över naturliga material som vi inom PRODECO- miljövänliga lösningar, obestridliga charm av trä. Ja, det är det som drar till att välja träet. Men vi kommer ändå att försöka svara på de vanliga frågor som ofta uppstår:

 

Trä är vackert

 

Dess skönhet består av ett antal faktorer - en varm nyans, struktur, unik ritning av mönster. Trä är mycket behaglig att beröra, och dess användning höjer upp estetiska värden för hela byggnaden. Ingen av även de bästa kvalitet träfibrernaliknande fanér inte kan imitera denna naturliga charm som den äkta trä ger oss.

 

Trä höjer upp prestige på byggnaden

 

Träfönster och PVC-fönster av god kvalitet är nuvarande jämförbara i priset. Men fortfarande det är träfönster som gör att interiöer får en elegant och lyx utseende.

 

Träet – ett människovänlig material!

 

I århundraden har människor använd trä som byggnadsmaterial. Det finns en anledning till att vi ska vila på en promenad i parken eller skogen. Helt enkelt vi behöver kontakt med naturen. Trä ger en vänligt klimat genom att absorbera fukt från insidan och "ge" det när det behövs tillbaka.

 

Moderna träfönster är en helt annan produkt än de fönstren som tillverkades för flera decennier sedan.

 

Fönster tillverkningstekniken har förändrats avsevärt. För närvarande tillverkar vi våra fönster med hjälp av nyaste tekniken, vilket garanterar konstant hög kvalitet. Det betyder inte att vi har förlorat den gammla konsten -vi har också stor del av hantverk inbyggt i produktionen. Träet är ett fantastisk material och att tillverka bra fönster räcker inte maskinellt bearbetning. För att göra ett bra fönster anser vi att det krävs riktiga fönstersnickare.

 

Träfönster erbjuder utmärkt isoleringsförmåga.

 

Modern träslöjd har utmärkt termisk isoleringsförmåga. Detta beror på ett antal lösningar som används i konstruktionen och glasering. Termisk permeabilitet för hela fönstret har miskat avsevärd och ger en nivå av isolering som krävs i de mest energieffektiva byggnader – passiva hus.

 

Trä är verkligen miljövänlig

 

Produktion av trä och dess förberedelser för produktion förbrukar mycket mindre energi än att producera PCV vilket innebär lägre utsläpp och lägre bränsleförbrukning. Dessutom under tillväxten absorberar träden enorma mängder koldioxid från atmosfären. Varje kubikmeter träd behöver en ton koldioxid för att kunna växa. Träfönster kan återbearbetas i nästan 100%. Trä kan användas som material för uppvärmning eller användas för produktion av spånskivor. Glas och aluminium efter omsmältning kan återanvändas i produktionen.

 

© PRODECO 2015